©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Ти си твојот град

Улицата Кленоец преполна со вода и фекалии

Кога врне дожд целата улица е преполна со вода, шахтите излеваат и сите фекалии завршуваат на улицата, вели Атанасов за „Ти си твојот град“.
Кленоец вода поплава

Во склоп на рубриката „Ти си твојот град“ слики испрати Христијан Атанасов кој реагира на проблем на улицата „Кленоец“ пред Касарната. Ова е неговиот коментар

Кога врне дожд целата улица е преполна со вода, шахтите излеваат и сите фекалии завршуваат на улицата. Повеќепати се имаме обратено до надлежните, но никој не превзема ништо и проблемот сеуште не е решен. Проблемот постои до години наназад и секогаш кога врне имаме поплави, езера по сите дворови. Се надеваме дека ова ќе допре до надлежните – вели Атанасов за „Ти си твојот град“.

Кленоец вода поплава
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top