©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Општина охрид

Успешно реализиран проектот Нашите првачиња

Средствата се обезбедени од буџетот на општина Охрид, во програмата за основно образование во вкупен износ од 1.626.000 денари.
 |  инфодеск  | 
Училиште

Општина Охрид успешно го реализира проектот Нашите првачиња.

Денес на сметките на 542 родители на деца запишани во прво оддделение во рамки на основните училишта во општина Охрид се исплатени по 3000 денари финансиска поддршка во рамки на проектот „Нашите првачиња“.

Средствата се обезбедени од буџетот на општина Охрид, во програмата за основно образование во вкупен износ од 1.626.000 денари.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top