Skip to main content

Општина Охрид

Утре градежни работи на ул „Марко Цепенков“

Од општината апелираат до граѓаните да не паркираат на улицата Марко Цепенков поради непречено одвивање на градежните зафати.
 |  инфодеск  | 
Работа на пат

Се известуваат сите учесници во сообраќајот дека на ден 06.06.2023 година (вторник) на  улицата „Марко Цепенков“, ќе се изведуваат градежни активности.

Со цел непречено и безбедно одвивање на активностите се молат сите учесници во сообраќајот да ја избегнуваат оваа улица и да не се паркираaт на истата.