Skip to main content

СВР Охрид

Утре посебен сообраќаен режим во Охрид и Струга поради посетата на претседателот на Албанија

Секторот за внатрешни работи Охрид апелира до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници по сообраќајниците.
 |  инфодеск  |  ,

Утре, 21 ноември 2023 година, на подрачјето на Охрид и Струга ќе има посебен сообраќаен режим поради посетата на претседателот на Република Албанија, г-дин Бајрам Бегај.

За таа цел, Секторот за внатрешни работи Охрид апелира до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници по сообраќајниците.