Skip to main content

Клуб на Млади на Црвен крст Охрид

Волонтерите на Црвен Крст Охрид дел од свечената матурска вечер на лицата со посебни потреби

Настанот се одржа во Ресен, и на истиот учество зедоа 15 млади волонтери од Клубот на млади кои три часа се дружеја, играа, пееја и се забавуваа со специјалните гости на вечерта.
 |  инфодеск  | 

Волонтерите на Црвен Крст Охрид и оваа година, по трет пат, беа дел од свечената матурска вечер посветена на лицата со посебни потреби, која е во организација на Tim Tebow Foundation, под име “NIGHT TO SHINE”.

Настанот се одржа минатиот петок на 9 февруари во Ресен, и на истиот учество зедоа 15 млади волонтери од Клубот на млади кои три часа се дружеја, играа, пееја и се забавуваа со специјалните гости на вечерта.

„Ни причинува огромно задоволство што волонтерите од Клубот на Млади на Црвен крст Охрид имаа повторно прилика да ја почувствуваат магијата на овој настан и со овие личности заедно да ги делат насмевките.“ – велат од Црвен Крст Охрид.