©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Дебрца

Започна чистењето на крајпатната вегетација во Дебрца

Службите на ЈПКД Дебрца за одржување на чистота на јавни површини при Општина Дебрца започнаа со чистење на крајпатната вегетација.
 |  Голабовски Крсте  | 
крајпатна вегетациај

Службите на ЈПКД Дебрца и ангажираните лица за одржување на чистота на јавни површини при Општина Дебрца започнаа со чистење на крајпатната вегетација.

Градоначалникот на Општина Дебрца, Зоран Ногачески, на својот официјален фејсбук профил, напиша дека согласно планот за работа предвидено е во текот на месец Мај да бидат исчистени комплетно сите прометни патни правци во сите населени места во оваа општина.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top