Skip to main content

Реагираат охриѓани

Започнати, а недовршени работи низ градот од страна на ЈП

Граѓани повторно се жалат на започнати, а недовршени работи од страна на Јавните претпријатија, овојпат на ул. „Галичица“.
Улица Галичица

Наши сограѓани преку рубриката „Ти си твојот град“ повторно се жалат на започнати, а недовршени работи низ градот од страна на Јавните претпријатија.

Овој пат ни испратија слики од улицата „Галичица“.

Улица Галичица
Улица Галичица
Улица Галичица
Улица Галичица
Улица Галичица

Тендерашите на сијалици да си ја завршат работата, а не само пари да лапаат, реагираат граѓаните