Општина охрид

Заврши изградбата на патеката до ОУ Св. Климент Охридски

Патеката е во должина од 45 метра, а покрај неа се изгради и потпорен ѕид, информира градоначалникот Кирил Пецаков.
 |  инфодеск  | 
Патека Свети Климент

Заврши изградбата на пристапната патека за учениците од основното училиште „Св. Климент Охридски“.

Патеката е во должина од 45 метра, а покрај неа се изгради и потпорен ѕид – информира градоначалникот Кирил Пецаков на официјалниот фејсбук профил.

Патека Свети Климент
Патека Свети Климент
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top