©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.

Јан 30, 2009

Се одржа петтото рочиште за Лазе Радески

За прв пат прикажани снимките од сигурносните камери во продавницата, за која постои сомневање дека е местото каде е извршено едно од убиствата.


Јан 29, 2009

Некој фали, некој критикува

Советот на општина Охрид денеска ја одржа 62-та седница.


Јан 29, 2009

Приведени две лица осомничени за киднапирање на градоначалникот

Мотивите на грабнувачите сеуште непознати.


Јан 29, 2009

Национален парк „Галичица“ со нова стратегија

Националниот Парк Галичица ја претстави стратегијата за одржлив економски развој.


Јан 29, 2009

Охрид заобиколен од епидемијата на заушки

Додека Македонија ја тресе епидемија од заушки, во подрачната единица на Заводот за здравствена заштита на почетокот од годинава,евидентирани се само две заболени лица.


Јан 28, 2009

Преку ѓубре до првата градска фотеља

ЛДП го промовира својот кандидат за градоначалник на општина Охрид.


Јан 28, 2009

Успешно пливаме, но некому му пречи!

Јавното претпријатие за стопанисување со спортски објекти „Билјанини извори“ да не се инволвира во политички игри.

 


Јан 28, 2009

Нано Ружин претседателски кандидат на ЛДП

Повеќе од половина од потребните потписи за кандидатурата на Нано Ружин, собрани.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top