Градежни активности

Ќе се реконструира ул. Шопев Мост во Вевчани

Од Општина Вевчани упатуваат апел до сите кои имаат потреба од вклучување на водоводна и канализациона мрежа, истото да го направат во текот на извршувањето на земјените работи, односно пред асфалтирањето.
 |  инфодеск  | 
Шопев мост Вевчани

Наскоро ќе започне реконструкцијата на улицата „Шопев Мост“ до Здравствен дом во Вевчани.

Се молат сите кои имаат потреба од вклучување на водоводна и канализациона мрежа, истото да го направат во текот на извршувањето на земјените работи, односно пред асфалтирањето – информира градоначалникот на Општина Вевчани, Спасе Кочовски.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top