Skip to main content

Кочовски изврши увид на градежните активности во детската градинка

Се работи на комплетна реконструкција на кујната во детската градинка. Проектот е во соработка со Центарот за развој на Југозападен плански регион.
 |  инфодеск  | 
Реконструкција градинка Вевчани

Градоначалникот на Општина Вевчани Спасе Кочовски денеска изврши увид на градежните активности кои се изведуваат во ЈОУДДГ „Планински цвет” во Општина Вевчани.

Се работи на комплетна реконструкција на кујната во детската градинка. Проектот е во соработка со Центарот за развој на Југозападен плански регион – информира Кочовски.

Реконструкција градинка Вевчани
Реконструкција градинка Вевчани
Реконструкција градинка Вевчани