Skip to main content
Апр 3, 2009

„Еден момент за мене, 4 години за вас“

Со оваа порака Рамзи Мерко, ги повика граѓаните да застанат зад неговата кандидатура.


Апр 3, 2009

Струшката ДПА ќе стои на страна

Денес на прес конференција, Менди Чура рече дека  граѓаните сами ќе одлучат за кого ќе гласаат.


Апр 2, 2009

Фијат Цаноски има подршка од 6 политички партии

Од ВМРО ДПМНЕ велат подржуваат личност а не политичка партија.


Апр 2, 2009

Струшкиот плоштад се руши

Ниту актуелниот градоначалник во својот мандат не успеа да ја подобри состојбата на градскиот плоштад.


Апр 1, 2009

Наставата треба да продолжи

Нема причина за бојкотирање на наставата во „Ибрахим Темо“, вели раководителот за образование.


Апр 1, 2009

Да не се запоставуваат руралните средини

Идните градоначалници препорачливо е да почнат со работа од руралните средини.


Мар 31, 2009

Изборите ги избркаа гостите од Струга, вели Рамиз Мерко

Ги отфрла обвинувањата на неговиот против кандидат Цаноски, за меѓупартиски инциденти.


Мар 30, 2009

Кривични пријави за малолетните хулигани

Полицијата ги идентификува лицата  кои ја иницираа тепачката пред три дена во Струга.