©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


ЈП водовод и канализација струга

Прекин на водоснабдувањето во Струга

Од среда (11.05.2022) во 22:00 часот, до четврток (12.05.2022) во 19:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето во Општина Струга.
 |  инфодеск  | 
Струга Дрим

Поради изведување работи во водоводна мрежа, за поврзување на постоечката цевка со новата цевка, ќе има прекинување со водоснабдување на целата територија на општина Струга, информираат од ЈП „Водовод и Канализација” Струга.

Прекинот започнува од среда (11.05.2022) во 22:00 часот, а ќе трае до четврток (12.05.2022) во 19:00 часот.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top