Браќа миладиновци

Санација на бината во струшкиот центар за култура

Се работи на санација на главната бина, фасадата и паркот во Центарот за култура „Браќа Миладиновци“ во Струга.
 |  инфодеск  | 
Бина центар за култура Струга

Во текот на септември и октомври со средства од Министерството за култура беше извршена санација и реконструкција на платото пред летната сцена.

Тековно преку донации од културни работници, уметници, здруженија за култура и преку соработка со општествено одговорни компании, како и сопствени средства се работи на санација на главната бина, фасадата и паркот.

Бина центар за култура Струга
Фасада центар за култура Струга
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top