Јп водовод и канализација

Во четврток цела Струга без вода

Во четврток на 16-ти март од 10 до 17 часот ќе има прекин во водоснабдувањето на целата територија на општина Струга поради изведување работи од „ЕВН“.
 |  инфодеск  | 
Црн Дрим Струга

Од Јавното претпријатие „Водовод и Канализација“ Струга информираат за прекин во водоснабдувањето.

Во четврток на 16.03.2023 поради изведување работи од „ЕВН“ ќе биде прекинато водоснабдувањето на целата територија на општина Струга од 10:00 до 17:00 часот – велат од ЈП „Водовод и Канализација“ Струга.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top