Skip to main content

Во Вевчани се уредуваат нови паркинг места

Се уредува и поплочува просторот во Соборниот храм Св. Никола.
 |  инфодеск  | 

Во Вевчани се уредуваат нови паркинг места.

-Во соработка со Црковниот одбор при храм Св. Никола Вевчани, денес започнавме со уредување и поплочување на просторот во Соборниот храм Св. Никола со бекатон плочки, а со цел уредување и обезбедување на повеќе паркинг места кои ќе ги користат како жителите на Вевчани, така и туристите, информира градоначалникот Спасе Кочоски.