Skip to main content

Градежни активности

Започна изградбата на ул. Крепо во Вевчани

Како што информираше градоначалникот на Вевчани Спасе Кочовски, во текот на вчерашниот ден започна изградбата на локалната улица „Крепо“.
 |  инфодеск  | 
Улица Крепо Вевчани

Пред неколку дена се потпиша договорот за изведување на работи за реконструкција на локалната улица „Крепо” во Вевчани.

Како што информираше градоначалникот на Општина Вевчани Спасе Кочовски, во текот на вчерашниот ден започна изградбата на оваа локална улица.

Улица Крепо Вевчани

Инвестициите во обнова на главната локалната патна инфраструктура, додава Кочовски, ќе продолжат и во иднина за што веќе се аплицирани проекти за обезбедување на финансиски средства до различни донатори.

Улица Крепо Вевчани
Улица Крепо Вевчани