©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Силно невреме

Оштетени 35 автомобили во Москва

Поради ветер, грмежи и дожд веќе неколку дена во Московската област е на сила „жолтиот“ степен на опасност.
 |  инфодеск  | 
Невреме Москва

Силниот ветер во Москва за еден ден оштетил 35 автомобили и соборил околу 40 дрвја.

Никој не е повреден – пренесува Интерфакс.

Поради ветер, грмежи и дожд веќе неколку дена во Московската област е на сила „жолтиот“ степен на опасност.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top