Skip to main content
Јул 14, 2014

Microsoft – 220.000 долари профит по вработен не е доволно


Јул 14, 2014

Германскиот гигант повлекува возила


Јул 13, 2014

Покрената постапка за поништување на жигот на Косили


Јул 13, 2014

Постојат одредени работи кои младите не би смееле да ги прават


Јул 13, 2014

Iron Dome (железна купола) е неверојатно ефикасен


Јул 12, 2014

Флексибилен и отпорен на удар


Јул 11, 2014

Милионери сакаат да работиме еден ден помалку


Јул 11, 2014

Земјата би можела да стане пекол