Skip to main content
Јул 5, 2014

Јул 4, 2014

Основачот на Apple ги изненадил компаниите во Финска

Финскиот премиер вели дека Steve Jobs им нанел многу штета


Јул 4, 2014

Половина година од легализацијата на марихуаната

Настанале две големи промени по легализацијата на марихуана


Јул 4, 2014

Кампови за лечење од зависност од интернет

Децата ги лечат од зависност од интернет со воена метода


Јул 4, 2014

Природни лекови против касање од комарци

Ја намалуваат болката и чешањето


Јул 4, 2014

Германија воведе најниска плата

Законот опфаќа 3,7 милиони луѓе


Јул 3, 2014

Еве во што е откриена хемикалијата која предизвикува настанок на тумор

Бројни намирници секојдневно се наоѓаат на нашите маси полни со хемикалијата


Јул 3, 2014

Летување во Грција без струја?

Грчките власти предупредуваат