©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.

Мај 24, 2014

Мај 23, 2014

Топ осум најкорумпирани држави

Корупцијата е тешко казнено дело насекаде но…


Мај 23, 2014

Најсурови нации и цивилизации во историјата на човештвото

Цивилизации кои во своето време сееле страв


Мај 23, 2014

Нарачки на “летечка” пица

Возможни се нарачки на секаков вид на пици


Мај 22, 2014

Праќаат сок на месечината

Мал чекор за лименка но…


Мај 22, 2014

Најдобри апликации за Андроид против комарци

Апликациите против комарци се бесплатни


Мај 22, 2014

Шампион во неработење, а добива илјада евра

Живее на државен грб 40 години


Мај 21, 2014

Голема кражба на лични податоци

Хакери го нападнале “eBay”

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top