Skip to main content
Јун 30, 2014

Некој ја исклучил клучната опрема?


Јун 30, 2014

Убиен е новинар на руската државна телевизија


Јун 30, 2014

Постојат одредени знаци кои откриваат незадоволство


Јун 30, 2014

Уапсени пет лица за организиран напад


Јун 29, 2014

Го мразат Facebook, но не можат да престанат да го користат


Јун 29, 2014

Дупката кој проголта дел од музејот попосетена од самиот музеј


Јун 28, 2014

Како живеат Хрватите во ЕУ


Јун 27, 2014

Подобри резултати од очекуваните благодарение на Светското првенство