Skip to main content
Јун 3, 2014

Ветроелектрана за домашна употреба

Претставена револуционерната ветроелектрана за домаќинства


Јун 3, 2014

Иднината е во соларните авиони?

Теоретски може да остане во воздух неограничено време


Јун 2, 2014

Пет најатрактивни европски работодавачи

“Universum” ги претстави најатрактивните европски работодавачи за 2014 година


Јун 2, 2014

Јун 2, 2014

Еве зошто се празнат батериите

И најнапредните литиум-јонски батерии го губат капацитетот


Јун 1, 2014

Анонимен богаташ дарува пари

Доброчинител остава траги кои водат до плика со пари


Јун 1, 2014

Супермаркет каде не постои амбалажа

Во овој супермаркет нема картонски кутии, вреќи, тегли…


Јун 1, 2014

Научници: Реинкарнација е возможна

Живот по смртта навистина постои?