Skip to main content
Мај 31, 2014

Секс, политика и филм

Нов хит на интернет


Мај 31, 2014

Светот на работ на изумирање

Научниците тврдат дека тоа не зависи од нас


Мај 30, 2014

Долги затворски казни за користење Фејсбук

Осудени од 7 до 20 години затвор


Мај 30, 2014

Месечната плата на Ангела Меркел

Ретроактивно од 1 март, германските политичари со зголемени плати


Мај 30, 2014

Порно актерка најавила кандидатура за градоначалник

Професионално не се занимавала со политика


Мај 30, 2014

Кока Кола ќе го прекине производството

Најавена е измена на законот кој не е во склад со економската реалност


Мај 29, 2014

CNN признал своја грешка

Американската кабловска мрежа објавила лажна вест


Мај 29, 2014

Ако досега сте го правеле ова – престанете

Грешките се мали, но можат да имаат големи последици