Skip to main content
Мај 26, 2014

Ураганите се селат јужно и северно

Бројни региони во светот мора да се припремат за тропски бури


Мај 25, 2014

На денешен ден некогаш се славеше денот на младоста

Славни спортисти и младинци носеа штафета в рака


Мај 25, 2014

Десет промени на телото во фаза на вљубеност

Познато е дека заљубен човек зрачи од задоволство и среќа, но…


Мај 25, 2014

Мал трик кој ќе ве ослободи од забоболка

Намалете ја забоболката за неколку минути


Мај 25, 2014

Ги проголтал редок временски феномен

Се појавил невереојатен бел ѕид


Мај 25, 2014

YouТube намерно ги замрзува новите видеа

Скоро секое ново видео замрзнато на бројот 301


Мај 24, 2014

Градоначалник ја поминал ноќта како бездомник

Го почувствувал животот под ведро небо


Мај 24, 2014

Што е всушност HAARP

Еден од најпопуларните истражувачки проекти