Skip to main content
Мај 20, 2014

Навигација за прецизно наведување без сателити


Мај 20, 2014

Официјални лица биле шокирани од фотографијата


Мај 20, 2014

Неколку месеци на Фејсбук кружи оваа фотографија, но…


Мај 19, 2014

Список на зборови кои не смееле да се изговорат


Мај 19, 2014

Постојано пристигнува нова помош во пунктот на Црвениот крст во Момин Поток за настраданите во поплавите во Србија и Босна, а претставниците и волонтерите на Црвениот крст непрестано пакуваат кутии со собраните хуманитарни средства.


Мај 19, 2014

Ресторанот ги наградил


Мај 19, 2014

Фотографија на која се згрозуваат бројни корисници на Фејсбук