©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Температурата е -4 степени

Снег во Словенија

Снег сеуште паѓа, а температурата е -4 степени Целзиусови. Северен ветер дува со брзина од 37 километри на час.
 |  инфодеск  | 
Снег во Словенија

Снег падна во Словенија, пренесува метео.си.

Според снимките од Кредарица во северозападна Словенија, на теренот останало поголемо количество снег.

Снег сеуште паѓа, а температурата е -4 степени Целзиусови.

Северниот ветер дува со брзина од 37 километри на час, пренесе индекс.хр.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top