Skip to main content

ПЕЧАТ документарна програма – со клик на насловот прегледајте го видеото

Печат – Христо Узунов – 30.05.2018
– Тема: Животот и делото на Христо Узунов – …
Печат – Населба Канео – 16.05.2018
– Тема: Животот во населбата Канео – Согов …
Печат – Брачен пар Лошкоски – 02.05.2018
– Тема: Брачен пар Лошкоски – Соговорници: …
Печат – Фурната на Шатранови – 11.04.2018
– Тема: Семејната фурна на Шатранови – Сог …
Печат – Филигран – 28.03.2018
– Тема: Охридски филигран – Соговорници: М …
Печат – Благуна Симончева – 28.02.2018
– Тема: Благуна Симончева – првата охридск …
Печат – Миле Христоски – 21.02.2018
– Тема: Придоснесот за сопортот на спортс …
Печат – Охридската фамилија Мишеви – 07.02.2018
– Тема: Охридската фамилија Мишеви – Согов …
Печат – Приказната за Мајка Марија – 27.12.2017
– Тема: Приказната за стружанката Мајка М …
Печат – Бегови во Охридско – 13.12.2107
– Тема: Имотите на турските бегови од XX ве …
Печат – Водениците во село Косел – 06.12.2017
– Тема: Последните воденици во регионов, в …
Печат – Насте Јончески – 29.11.2017
– Тема: Приказната за маратонскиот пливач …
Печат – Матурските прослави пред пет децении – 15.11.2017
– Тема: Матурските прослави пред пет деце …
Печат – Др. Анастас Коцарев – првиот охридски онколог – 08.11.2017
– Тема: Приказната за Др. Анастас Коцарев , …
Печат – Наум Гаврилоски – 01.11.2017
– Тема: Наум Гаврилоски – еден од основопл …