©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Никола Тодоровски
Сеп 20, 2022
На програмата на ТВМ

Стенд ап – со Никола Тодоровски

Стендап шоу на ТВМ телевизија – недела 22:30 часот, на програмата на ТВМ телевизија, со Никола Тодоровски. Реприза на смеата за сите кои ја пропуштиле премиерата во недела, наредната сабота, ист термин, 20 часот.

крвави солзи
Јун 27, 2022
На програмата на ТВМ

Крвави солзи – руска мелодрама

Понеделник до петок во 21:00, на програмата на ТВМ Телевизија, руската мелодрама Крвави солзи. Лубовна приказна, интриги и убиства.

Остров игран филм
Мај 3, 2022
На програмата на ТВМ

Остров – игран филм

Овој петок во 22:30, на програмата на ТВМ телевизија, рускиот игран филм „Остров“. Приказна за руски офицер кој ќе стане монах.

Демони руска телевизиска серија
Мај 2, 2022
Наскоро на прогамата на ТВМ

Демони – руска телевизиска серија

Понеделник до четврток во 22:30, на програмата на ТВМ Телевизија, руската телевизиска серија Демони. Доаѓа време страв во градот и низа трагични настани.

Екатерина велика руска костимирана драма
Мај 2, 2022
Наскоро на програмата на ТВМ

Екатерина Велика – руска костимирана драма

Од понеделник-петок во 22:30 на ТВМ Телевизија серијата Екатерина Велика. 44 продолженија полни со страст, интриги, вистини и раскош.

Нагиев во карантин
Апр 4, 2022
На програмата на ТВМ

Нагиев во карантин – руска серија

Секој ден од понеделник во петок во терминот во 22:30 часот, ТВМ Започнува со емитување на руска серија „Наргиев во карантин“.

Фев 28, 2022
Програма

Фитнес – руска серија

Секој ден од понеделник во петок во терминот во 22:30 часот, ТВМ Започнува со емитување на рускиот ситком „Фитнес“.

Јан 10, 2022
Програма

Исток – Запад – Руско турска серија

ТВМ ТелевизијА од понеделник до петок репризно во 21 часот  ја емитува руско турската хит серија „Исток-запад“.
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top