©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Програма

Фитнес – руска серија

Секој ден од понеделник во петок во терминот во 22:30 часот, ТВМ Започнува со емитување на рускиот ситком „Фитнес“.
 |  Голабовски Крсте  | 

Секој ден од понеделник во петок во терминот во 22:30 часот, ТВМ Започнува со емитување на рускиот ситком „Фитнес“.

Не пропуштајте ја урнебесната серија за младата Асја, девојка со вишок на килограми, но недостаток на самодоверба. Кога Нејзиното момче ќе ја напушти на денот на нивната свадба, Асја по секоја цена е решена да му докаже нему но, пред се на себе дека е подготвена да ослаби. Затоа одлучува да започне да вежба, за што веднаш сваќа дека се потребни пари, кои таа впрочем ги нема.

Но, Асја не се откажува од намерата и се вработува како фитнес инструктор, со цел да вежба бесплатно. Не пропуштајте ги триесетте получасовни епизоди од урнебесните доживувања на Асја во серијата „Фитнес“, во 22:30  на ТВМ Телевизија.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top