Skip to main content

Програма

Готвиме со маја – кулинарско шоу

Кулинарско шоу со Маја Лазаревска, за вкусни, брзи и едноставни рецепти за модерни домаќинки.
 |  Голабовски Крсте  | 

Кулинарско шоу со Маја Лазаревска, за вкусни, брзи и едноставни рецепти за модерни домаќинки.

За да подготвите вкусен оброк не е потребно да го поминете цел ден во кујна. Гледајте ТВМ ТелевизијА и кулинарското шоу „Готвиме со Маја“.