Skip to main content

На програмата на ТВМ

Крвави солзи – руска мелодрама

Понеделник до петок во 21:00, на програмата на ТВМ Телевизија, руската мелодрама Крвави солзи. Лубовна приказна, интриги и убиства.
 |  Голабовски Крсте  | 
крвави солзи

Понеделник до петок во 21:00, на програмата на ТВМ Телевизија, руската мелодрама Крвави солзи.

Уште една серија од редоот на руските мелодрами, на програмата на ТВМ Телевизија, за сите љубители на љубовните приказни, интригите и човечката природа.

Колку сме подготвени да жртвуваме за својата среќа, но и за тоа која е границата која сме подготвени да ја преминеме а која го дели доброто од злото.

крвави солзи

Понеделник до петок во 21:00, на програмата на ТВМ Телевизија, руската мелодрама Крвави солзи.