Skip to main content

Програма

Мистерии на дотраените куќи – 2 дел

За љубителите на криминалните филмови од жанрот „Кој е злосторникот?“нова епизода од мини серијата Мистерии на дотраените куќи.
 |  Голабовски Крсте  | 

За сите љубители на добрите криминални приказни и филмови од жанрот „Кој е злосторникот?“, викендов ќе уживаат и во вториот дел од мини серијата, Мистерии на дотраените куќи: Конкретен доказ .

Oткако ќе открие остатоци од човечки скелет во подрумот на куќа која ја реновира, Шенон е со намера да открие кој е причината за ова злосторство, составувајќи дел по дел од мистериозната сложувалка, оставени во дневникот на самата жртва.

Премиерно, оваа недела на ТВМ Телевизија, Мистерии на дотраените куќи: Конкретен доказ.