Skip to main content

Програма

Мистерии на дотраените куќи- 1 дел

„Кој е злосторникот?“, гледачите ќе уживаат во првиот дел од мини серијата, Мистерии на дотраените куќи: Местенки за убиство.
 |  Голабовски Крсте  | 

За сите љубители на добрите криминални приказни и филмови од жанрот „Кој е злосторникот?“, викендов ќе уживаат во првиот дел од мини серијата, Мистерии на дотраените куќи: Местенки за убиство.

 

Шенон Хамер е сопственичка на градежна компанија и истовремено експерт за реставрација на стари куќи од Викторијанската ера. За време на реновирање на една од тие недвижнини, Шенон, ќе најде докази за таинственото минато на една куќа и истовремено ќе предизвика лавина од немили настани.

Премиерно, оваа сабота на ТВМ Телевизија, Мистерии на дотраените куќи: Местенки за убиство.