Skip to main content

Мистерии на дотраените куќи – 3 Дел

За сите љубители на добрите криминални приказни и филмови од жанрот „Кој е злосторникот? Мини крими серија на ТВМ.
 |  Голабовски Крсте  | 

За сите љубители на добрите криминални приказни и филмови од жанрот „Кој е злосторникот?“, викендов ќе уживаат во третиот дел од мини серијата, Мистерии на дотраените куќи: Смртоносна тапија – недела 22:30.

Шенон Хамер е сопственичка на градежна компанија и истовремено експерт за реставрација на стари куќи од Викторијанската ера.  Во третиот дел насловен како „Смртоносна тапија“, Џуел треба да го открие сторителот на убиство на еден банкар во една стара куќа, пред реновирањето да премине во демолирање.

Сабота на ТВМ Телевизија, Мистерии на дотраените куќи: Смртоносна тапија -недела 22:30.