Skip to main content

Програма

Митика: Некромансер

Заробена во живот на сигурно ропство, младата Марек сонува како еден ден ќе стане голем волшебник. Митика, на ТВМ Телевизија.
 |  Голабовски Крсте  | 

Заробена во живот на сигурно ропство, младата Марек сонува како еден ден ќе стане голем волшебник.

Кога судбината ќе замеша прсти, Марек ќе се сретне со младата волшебничка Тила, па заедно со неа ќе успее да се извлече од канџите на нејзиниот господар, со кои заедно ќе тргнат во епска потрага за да и помогнат на Тила да ја спаси нејзината сестра од страшниот трол.

Не ја пропуштајте новата мини серија од жанрот на епската научна фантастика, Митика: Потрага по херои, во деновите од викендот во 22:30 премиерно на ТВМ ТелевизијА.