Skip to main content

Програма

Најдобар од најдобрите 3 и 4 дел – акционен серијал

Повторно овој викенд љубителите на боречките вештини, ќе уживаат во американската акциона мини телевизиска серија „Најдобар од најдобрите“ .
 |  Голабовски Крсте  | 

Повторно овој викенд љубителите на боречките вештини, ќе уживаат во американската акциона мини телевизиска серија „Најдобар од најдобрите“ во 22:30 ТВМ ТелевизијА.

Во овие две продолженија противници на најдобрите се група на неонацисти и руската мафија.Не пропуштајте ги најдобар од најдобрите 3 и 4 дел

На програмата на ТВМ ТелевизијА.