Skip to main content

„Најдобар од најдобрите“- акционен сериал

Љубителите на боречките вештини, ќе уживаат во американската акциона мини телевизиска серија „Најдобар од најдобрите“  со Ерик Робертс во главната улога.
 |  Голабовски Крсте  | 

Љубителите на боречките вештини, ќе уживаат во американската акциона мини телевизиска серија „Најдобар од најдобрите“  со Ерик Робертс во главната улога.

Тим од САД ќе се натпреварува во Теквондо против тим на Кореа на меѓународен натпревар. Составен од борци од целата држава , тимот ќе се соочи со предизвици, како меѓусебниот ривалитет и желбата за целосна доминација на турнирот.

Сабота и недела на програмата на ТВМ ТелевизијА.