На програмата на ТВМ

Нови и млади – Музичко талент шоу – нова сезона

Погледнете ги најталентираните млади луѓе од регионов во најгледаното музичко талент шоу „Нови и млади“ на ТВМ телевизијА.
 |  Голабовски Крсте  | 
водителка

Погледнете ги најталентираните млади луѓе од регионов, кои ќе покажат што знаат и умеат, во најгледаното музичко талент шоу „Нови и млади“ на ТВМ телевизијА.

лого
  • Премиера недела 20 часот
  • Реприза понеделник 11 часот
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top