Skip to main content

Јун 11, 2021
Програма

Стадион – дебатна емисија

Стадион, дебатна емисија на сите теми од општественото живеење. Понеделник 13 часот на ТВМ Телевизија.

Јун 11, 2021
Програма

Играни филмови

ТВМ Телевизија ви нуди голема разновидност на играни филмови.Разновидноста на типовите филмови ја разгорува нашата имагинација.

Јун 11, 2021
Програма

Готвиме со маја – кулинарско шоу

Кулинарско шоу со Маја Лазаревска, за вкусни, брзи и едноставни рецепти за модерни домаќинки.

Јун 10, 2021
Програма

Пепел – руска мини драма

„Пепел“, руска мини-драма на ТВМ Телевизија, приказна за Игор Петров, командант во една од единиците на Црвената Армија.

Јун 10, 2021
Програма

Прашалник – аудио-визуелна аргументирана дискусија

Аудио-визуелна аргументирана дискусија на ТВМ телевизија, „Прашалник“, со уредникот и водител Соња Рилкоска, секој втор петок во 17:30.

Јун 10, 2021
Програма

Заборавени – патеписен серијал

Гледајте го патеписниот серијал „Заборавени“ на програмата на ТВМ премиерно, четврток 20 часот. За македонските села паднати во заборав.

Дек 13, 2013
Програма

Медика инфо – магазин за здравјето

Медика инфо емисија целосно посветена на здравјето. Емисија за стручна и добронамерна помош на патот на решавање на вашите здравствени проблеми.

Фев 23, 2012
Програма

Печат – документарна емисија

Неизбришливите траги на сограѓаните како резба остануваат вечни, а забележани се токму во „Печат“, со авторот и урендик Валентина Нелоска.