Skip to main content

Програма

Печат – документарна емисија

Неизбришливите траги на сограѓаните како резба остануваат вечни, а забележани се токму во „Печат“, со авторот и урендик Валентина Нелоска.
 |  Голабовски Крсте  | 

Неизбришливите траги на сограѓаните како резба остануваат вечни, а забележани се токму во „Печат“. Авторот и уредник, Валентина Неловска ги дочекува луѓето кои оставиле белег со своето живеење.

Луѓето кои ги бележат и чуваат настаните од заборав.
Темите се најразлични, од минатото па се до секојдневието.„Печат“ со Валентина Неловска Среда, секој ден на ТВМ во 16:30.