Skip to main content

Програма

Пепел – руска мини драма

„Пепел“, руска мини-драма на ТВМ Телевизија, приказна за Игор Петров, командант во една од единиците на Црвената Армија.
 |  Голабовски Крсте  | 

„Пепел“, руска мини-драма на ТВМ Телевизија, приказна за Игор Петров, командант во една од единиците на Црвената Армија, играта за замена на неговиот идентитет со крадецот познат како „Пепел“.

После новиот почеток кој оваа игра на двајцата ќе им го овозможи,  едниот од нив ќе направи херојски дела, а другиот ќе биде приморан да стане водач на одметниците.