Skip to main content

На програмата на ТВМ

Прашалник – аудио-визуелна аргументирана дискусија – нова сезона

Аудио-визуелна аргументирана дискусија на ТВМ телевизија, „Прашалник“, нова сезона со Соња Рилкоска, секој втор петок во 17:30.
 |  Голабовски Крсте  | 
прашалник

Аудио-визуелна аргументирана дискусија на ТВМ телевизија, „Прашалник“, нова сезона со уредникот и водител Соња Рилкоска, секој втор петок во 17:30.

прашалник

Овој петок:

  • Тема – Локални политики во Општина Охрид
  • Гости – Живка Ангелоска и Перчо Божиновски

Секој втор петок во месецот, во 17:30 гледачите ќе може да уживаат во вистинска дебата за најразлични теми од општественото живеење од Охрид.

Граѓаните исто така ќе бидат вклучени преку можноста да постават прашање преку социјалните мрежи, телефон или мејл адреса.