Skip to main content

Програма

Прашалник – аудио-визуелна аргументирана дискусија

Аудио-визуелна аргументирана дискусија на ТВМ телевизија, „Прашалник“, со уредникот и водител Соња Рилкоска, секој втор петок во 17:30.
 |  Голабовски Крсте  | 

Аудио-визуелна аргументирана дискусија на ТВМ телевизија, „Прашалник“, со уредникот и водител Соња Рилкоска, секој втор петок во 17:30.

Секој втор петок во месецот, во 17:30 гледачите ќе може да уживаат во вистинска дебата за најразлични теми од општественото живеење од Охрид.

Граѓаните исто така ќе бидат вклучени преку можноста да постават прашање преку социјалните мрежи, телефон или мејл адреса.