©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Програма

„Првите“ – научно фантастична серија

За сите љубители на научната фантастика, ТВМ Телевизија ви ја носи научно фантастичната телевизиска серија „Првите“ со Шон Пен во главната улога.
 |  Голабовски Крсте  | 

За сите љубители на научната фантастика, ТВМ Телевизија ви ја носи научно фантастичната телевизиска серија „Првите“ со Шон Пен во главната улога.

Екипаж на астронаути заминува на првата мисија со човечки екипаж на планетата Марс. на долгото патување ќе се сретнат со голем број пречки, додека ја изтражуваат можноста за колонизација нан црвената планета.

„Првите“ на ТВМ телевизијА.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top