©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Програма

Исток – Запад – Руско турска серија

ТВМ ТелевизијА од понеделник до петок репризно во 21 часот  ја емитува руско турската хит серија „Исток-запад“.
 |  Голабовски Крсте  | 

ТВМ ТелевизијА од понеделник до петок репризно во 21 часот  ја емитува руско турската хит серија „Исток-запад“.

Трогателна приказна, за два света, две култури, две традиции и љубвота која како мост ќе спои две души од два различни света. Ова е приказна за младата русинка татјана, која водена од исконската желба да добие дете ќе замине во Истанбул, каде ќе се вљуби во убавиот млад турски доктор.

Така започнува нивата љубовна приказна полна со интриги и возбудливи патешествија.

„Исток-запад“ на програмата на ТВМ Секој работен ден во 21 часот.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top