Skip to main content

На програмата на ТВМ

Стенд ап – со Никола Тодоровски

Стендап шоу на ТВМ телевизија – недела 22:30 часот, на програмата на ТВМ телевизија, со Никола Тодоровски. Реприза на смеата за сите кои ја пропуштиле премиерата во недела, наредната сабота, ист термин, 20 часот.
 |  Голабовски Крсте  | 

Стендап шоу на ТВМ телевизија – недела 22:30 часот, на програмата на ТВМ телевизија, со Никола Тодоровски. Реприза на смеата за сите кои ја пропуштиле премиерата во недела, наредната сабота, ист термин, 22:30 часот.

Час, час и половина загарантирана забава и смеа до бесвест.