©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Програма

„Врати ми ја љубовта“ на ТВМ ТелевизијА

Од утре со почеток во 17:30 ТВМ телевизијА започнува со емитување на новата руска мелодрама насловена „Врати ми ја љубовта“.
 |  Голабовски Крсте  | 

Од понеделник до петок руска мелодрама насловена „Врати ми ја љубовта“со почеток во 17:30.

„Врати ми ја љубовта“ е нежна љубовна приказна во најсудената земја во светот, за Вера, младата убава и наивна сиромашна девојка чијашто најважна работа е свирењето на инструментот виолончело. нејзиниот живот се менува кога запознава двајца млади мажи, младиот весел и амбициозен сликар Влад и болно амбициозниот и свиреп бизнисмен Антон.

Какви патешествија ја чекаат младата Вера, откријте на програмата на ТВМ ТелевизијА, секој работен ден во 17:30 во серијата „Врати ми ја љубовта“.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top