Skip to main content

МЦО

„И Охрид имат пештери“- изложба на фотографии во Младински Центар Охрид

Спелеолошкиот клуб Spiridon Speleo во соработка со Општина Охрид приредува можност да ѕирнете во подземните убавини на природата.
 |  инфодеск  | 

„И ОХРИД ИМАТ ПЕШТЕРИ“ е насловена изложбата на фотографии која ќе биде поставена на 01 декември 2023 г. во Младински Центар Охрид ( во поранешна касарана, прв спрат).

„Спелеолошкиот клуб Spiridon Speleo во соработка со Општина Охрид Ви нуди уникатна можност да ѕирнете во нeдопрената убавина и чистота во подземниот свет на охридскиот варовник.“ – порачуваат од МЦО.

Изложбата ќе биде отворена во 17:00 часот