Skip to main content

15 вистини за мажите што секоја жена треба да ги знае

Модерните девојки добро знаат што сакаат од животот, кариерата, забавата, семејството, само мажите остануваат енигма.

 |   | 

love

1.Немој да се занесуваш дека нешто можеш да промениш кај мажот.

2.  Што да направиш кога маж ќе ти ја затвори вратата од надворешна страна? Заклучи ја од внатре.

3. Ако испратија еден маж на Месечината, би требало да е возможно сите да ги испратат!

4.
Не дозволувај мислите на твојот маж да летаат, премногу се мали да бидат сами таму некаде.

5. Секогаш бирај помлад маж, и онака никогаш не созреваат.

7. Дефиниција за ерген: маж кој испуштил прилика да унесреќи некоја жена.

domination

8. Не е вистина дека жените прават кретени од мажите. Најголем дел од мажите се гордее со мотото “Направи сам!”

9.
Единствен начин маж да натераш да направи нешто е да му кажеш дека е престар за тоа.

10. Љубовта е слепа, ама бракот е искуство кое отвара очи.

11.
Ако баш сакаш маж кој ќе биде приврзан за тебе, побарај го во ментална болница.

12. Синовите на Израел лутале во пустина 40 години. Уште од дамнешни времиња на мажите им било под чест да прашаат за правец.

13. Ако те параша да ли сакаш да играш карти, одговори “да ама само со кредитни картички”.

14. Запамти дека за него иамње смисла за хумор не значи кажување вицеви, туку да се смееш на неговите.

15
. Сите луѓе се создадени еднакви. За несреќа тоа се однесува на мажите.

{loadposition content9}